NaslovnicaVijestiDA LI ABRAMOVIČ PRODAJE CHELSEA?! Ovaj potez ruskog milijardera OTKRIVA mnogo!

DA LI ABRAMOVIČ PRODAJE CHELSEA?! Ovaj potez ruskog milijardera OTKRIVA mnogo!

Ruski milijarder Roman Abramovič je navodno angažirao nekoliko savjetnika koji će procijeniti vrijednost Chelseaja, koji je na Otoku izazvao nagađanja o mogućoj prodaji Plavaca. Ali iz kluba su opovrgli navode o prodaji.

Abramovič izgubio ŽIVCE

Times Times objavljuje da je Ambramovich spreman prodati londonski klub za više od dvije milijarde funti. Stoga je trebao unajmiti savjetnike iz investicijske banke Rain Grupe kako bi pripremio vrednovanje. Isto savjetodavno društvo  je u 2015. godini posredovalo prodaju 13 posto dionica Manchester Cityja kineskim ulagačima.

Taj je ulog vrijedio 262 milijuna funti, postavivši tako ukupnu vrijednost Manchester Cityja na 1,9 milijardi funti, dok Abramovič ipak želi za veći iznos prodati Chelsea. Ako se takve želje ostvare, to bi bilo najveće preuzimanje nogometnog kluba u povijesti, piše Sunday Times.

>> NEZADOVOLJNI MOURINHOM: Evo koga Martial i Pogba žele za novog trenera!

Za kupnju Chelsea interes je pokazao najbogatiji Britanac Sir Jim Ratcliffe, koji je istakao kandidaturu nakon prvih medijskih nagađanja da se Abramovič povlači iz vlasništva. Hlađenje odnosa između Londona i Moskve posljednjih godina također je utjecalo na njegov status u Velikoj Britaniji, pa su britanske vlasti odbile produžiti vizu za njega ovog svibnja.

[su_bet365_koeficijenti]

Abramovič je kupio klub u lipnju 2003. godine, a od tada su Plavci osvojili jedan naslov u Ligi prvaka i Europskoj ligi i pet državnih naslova, pet naslova FA kupa i tri naslova u liga Kupu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!