NaslovnicaVijestiAC MILAN KUPUJE U LIVERPOOLU: Zaboravljena zvijezda Redsa u siječnju odlazi u...

AC MILAN KUPUJE U LIVERPOOLU: Zaboravljena zvijezda Redsa u siječnju odlazi u Seriju A!

Liverpoolov vezni igrač Adam Lallana predmet je interesa iz Milana koji bi mogao pokrenuti ponudu ove zime kako bi osigurali njegove usluge.

AC MILAN KUPUJE

Lallana se posljednjih godina borio za redovnu minutažu na Anfieldu, usred jače konkurencije za mjesta i dosljednih kondicionih pitanja.

31-godišnji napadač je ove sezone nastupio samo tri puta u Premier ligi, sa igračima poput Mohamed Salaha, Sadio Manea i Roberto Firmina, koji su ispred njega za prvu postavu.

Prema Calcio Meractu, preko Be Soccera, euro divovi iz Serije A, AC Milan sada razmišlja o neočekivanom transferu za Lallanu, čiji trenutačni ugovor treba isticati idućeg ljeta.

Liverpool ima mogućnost produžiti ugovor engleske zvijezde za dodatnih godinu dana, ali konačnu odluku o njegovoj budućnosti će donijeti Jurgen Klopp.

Njemački menadžer je koristio Lallanu ali samo štedljivo od kraja 2016/17 sezone, a kako se približava posljednjim fazama karijere, možda će se morati odseliti sa Anflieda kako bi iz tjedna u tjedan ponovo počeo igrati.

Bivši igrač Southamptona je ofanzivni veznjak i u najboljem slučaju je sposoban probiti svaku obranu sa brzinom razmišljanaj i dometom njegovog pasa.

Prošlo je dosta vremena otkako su navijači Liverpoola vidjeli najbolje od Lallane, međutim, s nizom ozljeda zaustavio je svoj napredak na Anfieldu.

Milan bi mogao biti idealno mjesto za njegov povratak u najbolju formu, a talijanski divovi su trenutno usred teške prijelazne faze.

Lallana bi mogao nastaviti igrati na visokoj razini u Italiji dok je obnavljao svoj oštećeni ugled, dok je, za Liverpool, izgleda suđeno da ostane na klupi, dok momčad i dalje napreduje i bori se za velike trofeje.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!