NaslovnicaVijestiAC Milan se budi: Čelnici kluba idu u London po NOVOG napadača!

AC Milan se budi: Čelnici kluba idu u London po NOVOG napadača!

Financijska situacija u kojoj se nalazi Europski div AC Milan, dovela je do izbacivanja ovog kluba iz Europa lige. Puno se ljudi pitalo je li klub uopće u mogućnosti da kupi novog igrača, no kako sada stvari stoje, izgleda da jeste.

AC Milan

Nije riječ o običnom igračue, već se radi o zvijezdi svjetske klase. Predstavnici Milana otišli su u London, gdje žele dogovoriti transfer Alvara Morate.

Španjolski napadač je imao vrlo loš sezonu u Chelseaju i izgleda da će se vratiti u Italiju, gdje je prove dvije sjajne sezone u Juventusovom dresu. Također, Italija je dom njegove supruge, Alice, s kojom se prije godinu dana vjenčao u Veneciji.

>> Legendarni Kaka otkrio razlog zbog kojeg je Cristiano Ronaldo odlučio nastaviti karijeru u Juventusu!

Morata je vveoma nezadovoljan njegovim statusom u Chelseaju, a također poznatro je odavno da se nije navikao na život na Otoku. Rješenje situacije mogla bi biti selidba u Milan. Jučer su u London žurili, direktor Milana Marco Fassone i sportski direktor kluba Massimiliano Mirabelli a jedna od njihovih glavnih zadaća bila je da namame Moratu na San Siro.

[su_bet365_100bonus]

Za 25-godišnjeg Španjolca zainteresirano je još nekoliko klubova, a pominje se i Napoli, kojeg sa klupe predvodi Carlo Ancelotti. Ukoliko transfer Morate propadne, u Milanu se okreću ka napadaču Juventusa, Gonzalo Higuainu. Sve je moguće kada su ova dva kluba u pitanju, sjetimo se samo prošlog ljeta i transfera Bonuccia.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!