NaslovnicaVijestiAdam Johnson proglašen krivim za seksualne aktivnosti sa djetetom

Adam Johnson proglašen krivim za seksualne aktivnosti sa djetetom

Adam Johnson proglašen krivim za seksualne aktivnosti sa djetetom. Bivši engleski internacionalac je proglašen krivin za zlostavljanje i seksualnih aktivnosti sa djetetom i bit će osuđen kroz dvije ili tri sedmice.

Adam Johnson proglašen krivim za seksualne aktivnosti sa djetetom

Adam Johnson se suočava sa zatvorom i do deset godina nakon što je proglašen krivim po jednoj tački, seksualne aktivnosti sa djetetom, nakon što je ranije utvrđeno da nije kriv za slične dodatne optužnice.

Bivši igrač Sunderlanda je bio na suđenju u Bradford Crown sudu nakon što je prvobitno uhapšen 2.marta 2015. godine nakon optube za vezu sa 15-godišnjom navijačicom Sunderlanda.

Nakon dvije sedmice dokaza i više od devet sati vijećanja, porota je odlučila da je engleski internacionalac kriv za optužbe koje se odnose na seksualno zlostavljanje nakon što su došli do presude 10-2.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Sudija Jonathan Rose je prethodno zatražila od žirija da donese jednoglasnu odluku. 28-godišnjak će biti osuđen na zatvorsku kaznu kroz dvije tri sedmice i ona je gotovo neizbježna, a suočit će se od četiri do deset godina zatvora.

Prvog dana suđenja, Johnson je proglašen krivim za zlostavljanje i seksualne aktivnosti sa djetetom.

To je dovelo do raskida ugovora sa Sunderlandom, nakon što je prethodno klub stajao pored njega kada je prvi put uhapšen.

U kratkom saopštenju kluba je rečeno: “U svjetlu krivice Adama Johnsona, klub je danas raskinuo ugovor i raskid odmah stupa na snagu.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!