NaslovnicaVijestiAdam Lallana odlazi: Liverpool šalje ponudu za 19-godišnjaka vrijednu 30 miliona eura!

Adam Lallana odlazi: Liverpool šalje ponudu za 19-godišnjaka vrijednu 30 miliona eura!

Engleski div Liverpool traži kupca za nezadovoljnog veznjaka Adama Lallanu, a njegovo mjesto mogao bi zauzeti 19-godišnji Turčin, za kojeg Redsi nude čak 30 milijuna eura.

Bivši reprezentativac Engleske Adam Lallana jedan je od najvećih gubitnika odlične igre Liverpoola jer je zbog izvanrednih nastupa svojih konkurenata zakovan za rezervnu klupu te je započeo samo dvije utakmice u Engleskom prvenstvu. Njegovoj lošoj formi je kumovala i teška povreda koja ga je dugo vremena ostavila van terena, a Mirror prenosi da je Lallalinovo vrijeme na Anfieldu već isteklo i da bi mogao napustiti vodeći tim u Premier ligi već u januaru.

Transfer glasine: Cavani za 50 miliona ide u Englesku, Juve šalje defanzivca u zamjenu za Ramseya, De Ligt odbio PSG i čeka ponudu ovog velikana

Mirror tvrdi da trener Jurgen Klopp nije naklonjen ideji o odlasku Lallane, te je već počeo tražiti zamjenu. Na radaru Redsa nalazi se 19-godišnji turski čudotvorac Abdulkadir Omur, koji bi zbog svog talenta mogao nadmašiti i generacisjkog vršnjaka Cengiza Undera iz Rome.

U ekipi Trabzonspora debitirao je prošle godine a Mirror tvrdi da turski klub traži 30 milijuna eura za svog bisera, zbog čega bi Omur postao najskuplji nogometaš ikada prodan iz turskog kluba.

Ovaj omaleni, 168 centimetara visoki ofenzivni vezni postao je nezamjenjiv član početne postave turskog kluba ove godine, a do sada je postigao dva gola i upisao četiri asistencije.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!