NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Cavani za 50 miliona ide u Englesku, Juve šalje defanzivca...

Transfer glasine: Cavani za 50 miliona ide u Englesku, Juve šalje defanzivca u zamjenu za Ramseya, De Ligt odbio PSG i čeka ponudu ovog velikana

Konačno je počeo zimski transfer rok, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Plavci iz Londona su spremili ogromnu ponudu za zvijezdu PSG-a. Chelsea je spreman poslati fantastičnu ponudu od 50 milijuna funti za napadača PSG-a Edinsona Cavanija, navodi Sunday Express. Maurizio Sarri želi dovesti Urugvajca u klub koji bi konačno mogao riješiti napadačke probleme u njegovom timu.

Kolumbijac potvrdio: Pregovaram sa Manchester Cityjem!

Arsenalov veznjak Aaron Ramsey mogao bi potpisati za Juventus već ovog mjeseca,ukoliko šampioni iz Serie A pošalju Medhi Benatiu u London. Topnici bi voljeli dovesti marokanskog branitelja, prema navodima Gazzetta dello Sport, pa bi ga Juventus mogao iskoristiti kao dio transfera za Ramseya.

PSG će vrlo vjerovatno izgubiti trku sa ostalim klubovima oko potpisa Matthijsa De Ligta jer se vjeruje da nogometaš čeka zvaničnu ponudu od Juventusa. Nizozemac će vjerojatno napustiti Ajax prije kraja sezone, a pored PSG-a koji se do sada pominjao kao veliki favorit za njegovu kupovinu igrača žele još Juventus i Bayern.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!