NaslovnicaVijestiAfera "Luka Jović" konačno dobila svoj epilog: Da li si je nogometaš...

Afera “Luka Jović” konačno dobila svoj epilog: Da li si je nogometaš Reala zatvorio vrata reprezentacije?!

U Srbiji su još uvijek uznemireni zbog afere Luke Jovića, zbog koje bi mladi nogometaš mogao izgubiti mjesto u reprezentaciji Srbije. Na trenutnom spisku ga nema, a zašto je to tako, objasnio je selektor Tumbaković.

Jović na predstavljanju u Realu

Mladi reprezentativac Srbije, Luka Jović, čini se da je sebi trajno zatvorio vrata reprezentacije. Barem dok je trener Ljubiša Tumbaković. Srpski trener, koji je predstavio popis igrača za utakmicu s Litvom i prijateljsku utakmicu s Paragvajem, precrtao je člana Reala i objasnio svoju odluku.

Transfer glasine: United dovodi pojačanje iz Lyona, Juve prati tri zvijezde iz Premier lige, Newcastle dovodi veliko pojačanje

Podsjetimo: Jović je napustio reprezentaciju u rujnu jer se ozlijedio, ali je četiri dana kasnije igrao za Real u španjolskom prvenstvu. Nakon incidenta nije bio u kadru za oktobarske kvalifikacije, a Tumbaković ga ni ovaj put nije pozvao, iako je Jović nogometaš koji bi Srbiji trenutno trebao, s obzirom na širinu u napada ali i u reprezentaciji općenito.

“U profesionalnom stavu svaki nogometaš mora se pridržavati nekih kriterija. U ovoj situaciji, poput situacije Luke Jovića, ponašam se profesionalno, pa sam ga isključio iz reprezentacije. Što će se u budućnosti desiti ovisi isključivo o njemu, njegovom pristupu”. objasnio je srpski trener.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!