NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi pojačanje iz Lyona, Juve prati tri zvijezde iz...

Transfer glasine: United dovodi pojačanje iz Lyona, Juve prati tri zvijezde iz Premier lige, Newcastle dovodi veliko pojačanje

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

LIVERPOOL POTVRDIO MOMČAD

Manchester United je siguran da će u siječnju dovršiti posao za napadača Lyona Moussu Dembelea, prenosi Soccerlink. United, Arsenal i Liverpool tijekom ljeta pratili su 23-godišnjaka, ali predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas nije želio prodati bivšeg igrača Celtica. Aulasova pozicija malo je omekšana i sada je možda spreman za dogovor, s tim da je Chelseajev Olivier Giroud označen kao moguća zamjena.

VRAĆA SE U LA LIGU? Zlatan Ibrahimović ovom izjavom iznenadio cijelu nogometnu javnost!

Skauti Juventusa gledali su kako Liverpool slavi protiv Tottenhama u nedjelju, a Mohamed Salah, Christian Eriksen i Son Heung-min su bili u centru njihove pažnje, prenosi Tuttosport. Prvaci Serie A spremni su poduprijeti novog šefa Maurizia Sarrija na transfer tržištu kako bi pomogli u poticanju izazova u Ligi prvaka kao i u održavanju njihove dominacije.

Newcastle je blizu pristajanja na sporazum o potpisivanju veznjaka Ibrahima Sissoka iz Strasbourga u siječnju, prenosi The Sun. Ekipa Stevea Brucea spremna je platiti oko 13 milijuna funti za 21-godišnjaka i reprezentativca u-21 reprezentacije Francuske.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!