NaslovnicaVijestiSergio Aguero napušta City, ali ostaje u Premier ligi?

Sergio Aguero napušta City, ali ostaje u Premier ligi?

Sergio Aguero bi mogao napraviti iznenadni transfer u Manchester United ovog ljeta, a Crveni đavoli su navodno već uspostavili kontakt sa Argentincem.

Sergio Aguero napušta

U ponedjeljak navečer je potvrđeno da će Aguero napustiti Manchester Cityja nakon 10 godina provedenih na Etihadu kada njegov ugovor istekne na ljeto.

To znači da će biti dostupan besplatno i klubovi izvan Premier lige već mogu započeti pregovore sa njim.

Iako još uvijek nema točnih podataka gdje bi Aguero mogao završiti u budućnosti, pet klubova je navodno već ostvarilo kontakt sa njim.

Iznenađujuće je da je United među tim klubovima, a prema Foot Mercatu, PSG, Chelsea, Inter i jedan neimenovan klub su među njima.

Ovaj 32-godišnjak je već urezan u engleskom nogometu za svoj gol 2012. godine, koji je Cityju donio prvi naslov u Premier ligi.

Prelazak u Manchester United bi zasigurno pomutio njegov legendarni status na Etihadu, pogotovo kada bi igrač dobio kip zajedno sa modernim legendama Davidom Silvom i Vincentom Kompanyijem.

Ugovor Edinsona Cavanija na Old Traffordu istječe na ljeto, pa je zbog toga Ole Gunnar Solskjaer Aguera učinio svojim prioritetom na kraju sezone. Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će se ovaj transfer ostvariti, iako bi to bilo iznenađenje, nije nemoguće da se dogodi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!