NaslovnicaVijestiAjax zaboravio najskupljeg igrača u povijesti kluba prijaviti za europska natjecanja!

Ajax zaboravio najskupljeg igrača u povijesti kluba prijaviti za europska natjecanja!

Sebastien Haller je najskuplji igrač Ajaxa u povijesti, ali se nije našao na listi igrača koji će igrati u Europi ove sezone.

Ajax zaboravio najskupljeg

Nizozemski klub je 26-godišnjeg napadača platio 23 milijuna eura West Hamu, a do utorka su klubovi mogli dostaviti listu od 25 igrača za europska natjecanja, međutim, Haller se nije našao na toj listi.

U klubu su šokirani i zaista ne znaju kako se to dogodilo.

“Provjeravamo što se dogodilo. Pričamo sa nogometnim savezom Nizozemske i UEFA-om kako bismo vidjeli gdje i tko je pogriješio. Nije nam jasno što se dogodilo,” rekli su iz kluba.

Sebastien Heller je odigrao šest utakmica za Ajax do sada i postigao dva gola. Oni će u nokaut fazi Europske lige igrati protiv Lillea, a prva utakmica se igra u Francuskoj 18. veljače.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!