NaslovnicaVijestiAko Juventus ne izbori Ligu prvaka: Cristiano Ronaldo odlazi u jedan od...

Ako Juventus ne izbori Ligu prvaka: Cristiano Ronaldo odlazi u jedan od ova dva kluba!

Ne uspije li se Juventus plasirati u Ligu prvaka sljedeće sezone Cristiano Ronaldo će gotovo sigurno napustiti klub.

To tvrde mnogi svjetski mediji koji već neko vrijeme pišu o tome. Ronaldo ima ugovor sa Juventusom tek do kraja sljedeće sezone i da bi klub zaradio nešto na njemu, moraju razmisliti o prodaji već ovog ljeta.

Portugalska zvijezda ima plaću od 31 milijun eura godišnje i malo je klubova koji mu mogu ponuditi takve novce.

Naravno, za Ronalda uvijek ima zainteresiranih, ali je jednom od najboljih na svijetu bitno da se klub nalazi u Ligi prvaka, natjecanje koje on obožava.

Ima želju da osvoji šesti naslov u Ligi prvaka i zbog toga se spominje PSG kao idealno odredište za nastavak njegove karijere.

Naravno, ovo bi se moglo promijeniti ako Juventus osigura nogomet u Ligi prvaka sljedeće sezone. Ne uspiju li u tome, PSG će biti u prednosti za njegov potpis, međutim, kao jedna od mogućnosti spomunje se i Ronaldov transfer u Manchester United.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!