NaslovnicaVijestiAlan Shearer izabrao najboljih 11 Premier lige u zadnjih 10 godina: U...

Alan Shearer izabrao najboljih 11 Premier lige u zadnjih 10 godina: U ekipi jedno ime sa naših prostora a nije Nemanja Vidić!

Alan Shearer je još uvijek najbolji strijelac Premier lige. Bez većih trenerskih uspjeha često se bavi komentarisanjem utakmica a sada je sastavio svoju idealnu momčad EPL-a u posljednjem desetljeću. Guardiolu je imenovao trenerom.

ALAN SHEARER PREDVIĐA

Najbolji golgeter Premier League svih vremena, Alan Shearer sastavio je svoju idealnu ekipu engleskog prvenstvo u posljednjem desetljeću. Bivši napadač Blackburna i Newcastle Uniteda imenovao je Pepa Guardiolu, trenutnog prvaka u Manchester Cityju, za trenera idealnog tima.

NAVIJAČI IZGLASALI: Ovo je najboljih 11 proteklog desetljeća u Premier ligi!

Međutim, napravio je nekoliko iznenađenja u selekciji a kako njegova idealna jedanaestorica izgleda pogledajte u nastavku teksta.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Idealnih 11 EPL-a u posljednjem desetljeću po selekciji Alana Shearera

Golman: Petr Cech

Defanzivci: Branislav Ivanović, Vincent Kompany, John Terry

Vezni red: Kevin De Bruyne, N’Golo Kante, Yaya Toure, David Silva

Napadači: Wayne Rooney, Sergio Aguero, Eden Hazard

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!