NaslovnicaVijestiAlex Ferguson je imao priliku da potpiše Thierry Henrya, ali se nije...

Alex Ferguson je imao priliku da potpiše Thierry Henrya, ali se nije odlučio za taj potez zbog jednog razloga

Thierry Henry smatra se legendom Premier lige a tu reputaciju je steka u dresu Arsenala, no malo je poznato da su stvari mogle biti drugačije, te da je Francuz prije Arsenala zapravo bio na pragu Uniteda.

sir alex ferguson

Prema priči koju je ispričao Ned Kelly, bio bivši šef sigurnosti Manchester Uniteda, sir Alex Ferguson imao je priliku dovesti Henrya u Manchester United prije njegovog dolaska u sjeverni London.

Međutim, Kelly je rekao kako je Ferguson odbio Francuza jer je mislio kako je sklon ozljedama.

U želji da dovedu Sancha, Manchester United u zamjenu nudi igrača koji zarađuje najviše na Old Traffordu!

“U tunelu nakon utakmice na telefon me zvao Ericov stariji brat Jean-Marie [Cantona] te mi je rekao: ‘Ned, reci Alexu [Fergusonu] da Thierry Henry želi doći u klub'”, rekao je Kelly za beIN Sports, što su prenijeli svi britanski mediji.


“To je bilo prije nego što je on [Henry] otišao u Arsenal. Njegov prvi izbor bio je Manchester United. Dakle, idem do šefa i kažem: “Šefe, upravo sam pričao sa Jean-Marie Cantonom na telefonu, on je rekao da Henry želi doći u klub ‘.

“On [Ferguson] mi je na to rekao: “Nema šanse, uvijek je  je*eno povrijeđen.” Henry je nakon toga otišao je u Arsenal a ostalo je povijest.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!