NaslovnicaVijestiU želji da dovedu Sancha, Manchester United u zamjenu nudi igrača koji...

U želji da dovedu Sancha, Manchester United u zamjenu nudi igrača koji zarađuje najviše na Old Traffordu!

Manchester United mogao bi upotrijebiti Alexisa Sancheza kao dio njihove ponude za za Jadon Sancha, javljaju mediji u Španjolskoj, koji su dobro obavješteni s obzirom i da Real želi dovesti Engleza.

Klubovi u Premier ligi glavni su favoriti za potpisivanje Sancha na ljeto, iako on neće biti jeftin čak i ako klubovi gube novac zbog pandemije Covid-19. United bi ipak mogao smanjiti cijenu nudeći igrače u zamjenu, a prema španjolskom listu Mundo Deportivo spremni su ponuditi neželjenog napadača na Old Trafforu, Alexisa Sancheza u sklopu dogovora.

Ipak, postavlja se pitanje može li ekipa iz Bundeslige platiti plaću koji zarađuje Čileanac, ali moguće je da bi United mogao nastaviti pokrivati ​​dio tog troška do isteka ugovora.

Veliko pojačanje na Ibroxu: Stigao sin nogometne legende i veliki europski talenat

Sancho se uklapa u Unitedove planove za potpisivanje mladih, talentiranih igrača i za napad im je potrebno više opcija, pogotovo s desne strane.

Dvadesetogodišnjak je otkriće u Njemačkoj otkako se probio u prvu momčad iz Dortmunda, nakon što je 2017. godine iz Manchester Cityja preselio za svega 8 milijuna funti.

Ove je sezone engleski napadač postigao 14 golova u Bundesligi i upisao 16 asistencija, dok je sa druge strane Alexis od dolaska na Old Trafford imao vrlo skroman učinak te je posuđen Inter gdje također igra vrlo loše.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!