NaslovnicaVijestiVeliko pojačanje na Ibroxu: Stigao sin nogometne legende i veliki europski...

Veliko pojačanje na Ibroxu: Stigao sin nogometne legende i veliki europski talenat

Škotski div Rangers napravio je najspektakularniji transfer od svih klubova u vremenu krize a ujedno ovo je i najveći transfer kluba nakon što se probio do škotske elite nakon bankrota.

Škotski div Rangers oduševio je svoje navijače u teškim vremenima najavom dogovora s belgijskim Genkom za transfer velikog rumunjskog talenta Ianisa Hagija, koji se mora u nogometnom svijetu nositi pod velikom sjenom svog slavnog oca Gheorghea, najboljeg nogometaša u povijesti Rumunjske.

Transfer glasine: Chelsea pronašao zamjenu za Kepu, ko će pobjediti u trci za Osmihena, Adama Traore pred velikim transferom

Hagi je igrao za Rangers kao posuđeni član Genka od siječnja, a u kratkom je vremenu ostavio sjajan dojam postigavši ​​tri gola u 12 utakmica, a bio je i tvorac velike pobjede Rangersa protiv Brage, s kojom su se škotski velikani kvalificirali u osminu finala Lige Europe. Visina naknade nije poznata.

“Uvijek sam na prvo mjesto stavljao ostanak u Rangersima. Jako sam sretan što se vraćam i mogu ponovno obući čuveni dres”, rekao je Hagi, a ostao je impresioniran i trener ekipe Steven Gerrard, koji je dobio najveće pojačanje otkako je sjeo na klupu kluba iz Glasgowa.

“Veoma brzo razvio sam odličnu vezu s Ianisom. Izuzetno mi je zadovoljstvo što ga treniram, jer želi učiti i zato neprestano napreduje. Na Ibroxu se već znao nositi sa pritiskom i očekivanjima, tako da sam prilično siguran da je spreman za novu sezonu “, rekao je Gerrard.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!