NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea pronašao zamjenu za Kepu, ko će pobjediti u trci...

Transfer glasine: Chelsea pronašao zamjenu za Kepu, ko će pobjediti u trci za Osmihena, Adama Traore pred velikim transferom

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Chelsea se priprema za transfer od 15 milijuna funti za vratara Borussije Dortmund Romana Burkia, prenosi The Sun. Plavci vide Burkija kao moguću zamjenu za Kepu Arrizabalagu koji je izgubio svoje mjesto na Stamford Bridgeu. Burki je sa Dortmundom vezan za još jednu sezonu, što znači da se Chelsea nada da će to umanjiti potencijalni iznos za transfer.

Arthur neće u Juve, “kvari” transfer Miralema Pjanića

Manchester United, Chelsea i Liverpool suočavaju se s konkurencijom u utrci za potpis Victora Osimhena. Prema Le10 Sportu, Napoli i Inter trenutno predvode utrku za potpis nigerijskog napadača. Osimhen je više uvjeren u Napolijevu ponudu, za koju smatra da bi mu pružila više vremena za igranje nego što bi to bio slučaj u Premier ligi.

Jurgen Klopp osobno je kontaktirao Adama Traorea zbog potencijalnog prelaska u Liverpool, javlja TodoFichajes. Razgovori između Liverpoola i Wolvesa su u naprednoj fazi, a Klopp očajnički želi da dovode još jedno krilo u ekipu zbog potencijalnog odlaska Sadio Manea. Traore je otvoren za novi izazov, jer je ove sezone blistao u Wolvesu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!