NaslovnicaVijestiAllegri izbacio kapetana Juventusa iz momčadi zbog izjave nakon poraza od Benfice

Allegri izbacio kapetana Juventusa iz momčadi zbog izjave nakon poraza od Benfice

Juventus je imao katastrofalan početak sezone, s najgorim rezultatima od povratka u Serie A nakon što su izbačeni zbog namještanja utakmica.

Juventus je tek osmi u prvenstvu, a u Ligi prvaka natjecanje je otvorio s dva uzastopna poraza – protiv PSG-a i Benfice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U Torinu trenutno vlada kaos, svi krive jedni druge za očajne rezultate i još goru igru. Vrhunac nezadovoljstva dogodio se ovog vikenda kada su izgubili od Monze. Monzi je ovo prva pobjeda ove sezone, a Allegrijeva momčad u toj utakmici nije prikazala nikakvu igru.

Kapetan Juventusa, Leonardo Bonucci, nije odigrao niti jedan minut protiv Monze, a Allegrijev pomoćnik Marco Landucci, koji se nakon utakmice obratio medijima, rekao je da je izostavljen iz tehničkih razloga.

Ali, Gazzetta dello Sport javlja kako ga je Allegri izostavio iz drugog razloga – zbog izjave koju je dao nakon poraza od Benfice u Ligi prvaka.

“Zabrinut sam za stanje u kojem se nalazimo, nema smisla to poricati. Nažalost, skloni smo gubiti igru ​​tijekom utakmica. Ne znam zašto se to događa, ali činjenica je da me to najviše brine, čak i više od loših rezultata,” rekao je Bonucci jasno aludirajući na problem s trenerom.

Navijači Juventusa su nakon toga objavili priopćenje da Bonucci nikada nije bio niti će biti vođa njihove momčadi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!