NaslovnicaVijestiAmer Gojak nastavlja karijeru u Španiji: Ovo je klub koji je ponudio...

Amer Gojak nastavlja karijeru u Španiji: Ovo je klub koji je ponudio 15 miliona eura za usluge reprezentativca BiH!

Ofanzivni vezni igrač Dinama iz Zagreba i reprezentacije Bosne i Hercegovine ispred sebe će imati izuzetno zanimljiv zimski prelazni rok. Ponuda mu ne nedostaje, ali najkonkretnija je stiga iz ekipe koja se takmiči u španskoj prvoj ligi.

Mediji u Španiji prenijeli su vijest o ponudi koju će navodno hrvatski prvak Dinamo Zagreb u narednim danima dobiti iz Španjolske. Nije riječ o ponudi za izuzetno traženog Dani Olma, koji je ovog mjeseca debitovao kao igrač španjolske reprezentacije, već za Amera Gojaka. Za reprezentativca Bosne i Hercegovine postoji veliko zanimanje među klubovima iz španske La lige a najkonkretniji je klub iz predgrađa Madrida.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


ZBOG STRAHA DA ĆE IZGUBITI AUBAMEYANGA: Arsenal pokušava dovesti zvijezdu Real Madrida!

Španski mediji tvrde da su razgovori Getafea i Dinama već započeli, a za stolom je navodno početna ponuda od čak 15 milijuna eura! Nedavno je Dinamov trener Nenad Bjelica također priznao da će Gojak karijeru nastaviti u Španjolskoj a s obzirom na igre koje je pružao u Dinamu tokom prošle sezone i u dresu reprezentacije BiH to ne bi bilo veliko iznenađenje.

Upravo je Gojak jedina pozitivna tačka u reprezentaciji BiH u kojoj je bio najbolji strijelac i asistent kvalifikacija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!