NaslovnicaVijestiAmerikanci rade odličan posao: Liga MLS dobila novu zvijezdu

Amerikanci rade odličan posao: Liga MLS dobila novu zvijezdu

Njemački veteran Bastian Schweinsteiger dobio je još jednu veliku zvijezdu u svom klubu. Igrač koji je nekada bio važan član odabrane vrste Argentine seli se u “vjetroviti grad” a Chicago će sa njim dobiti ogromno pojačanje.

Član sjevernoameričke MLS lige, Chicago Fire pojačao je svoju ekipi s posebnim igračem, ili u žargonu američkog nogometa – designated playerom. Novi član momčadi je 31-godišnji Argentinac Nico Gaitan, koji je nakon raskida ugovora s kineskim Dalianom Yifengom otišao u SAD. Gaitan je potpisao jednogodišnji ugovor s Chicagom s mogućnošću produženja na godinu dana.

Transfer glasine: Zidane želi zvijezdu Lyona u Realu, Tottenham dovodi pet novih igrača, Sevilla pravi odličan posao

“Nicolas je igrač koji može destabilizirati svaku obranu u ovoj ligi, ima puno znanja i još uvijek je na vrhuncu svoje karijere. Jedva čekamo da ga vidimo na dijelu”, rekao je srbijanski trener Veljko Paunović.

Chicago Fire bit će jedan od nekoliko timova MLS lige; koji će imati čak dva igrača s bogatom europskom karijerom. Nakon legendarnog Nijemca Bastiana Schweinsteigera u klub stiže igrač koji je blistao u dresu Benfice nakon čega je dvije godine je bio član Atletico Madrida.

U karijeri je odigrao 19 utakmica u reprezentativnom dresu Argentine a jedno vrijeme je bio standardni član udarne postave.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!