NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Zidane želi zvijezdu Lyona u Realu, Tottenham dovodi pet novih...

Transfer glasine: Zidane želi zvijezdu Lyona u Realu, Tottenham dovodi pet novih igrača, Sevilla pravi odličan posao

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Veznjak Lyona Nabil Fekir postao je predmet interesa Real Madrida, navodi Daily Record. Novi/stari šef Reala Zinedine Zidane zatražio je od kluba da potpišu Francuza što j bio uslov za njegov povratak na Santiago Bernabeu. Fekir je postigao 12 golova i pet asistencija u 30 utakmica za Lyon u svim natjecanjima ove sezone.

Evo šta je Ronaldo preko WhatsAppa poručio Evri prije Atletica

Prema Daily Mailu, Spursi znaju da će Christian Eriksen vjerojatno otići i klub priprema plan da ga zamijeni zajedno s drugim potencijalnim zvijezdama koje bi mogle otići. Jack Grealish iz Aston Ville, Jarrod Bowen iz Hulla, Carlos Soler iz Valencije i Wilfried Zaha iz Crystal Palacea su među igračima za koje je klub spreman da potroši preko 100 miliona eura.

Sevilla traži popust na posđenog napadačaAndrea Silvu, kaže CalcioMercato. Portugalski napadač je na posudbi sa španjolskom ekipom, koja ga želi potpisati za stalno, ali samo ako Milan pristane na manju cijenu od sadašnje koja iznosi oko 43 milijuna eura. Kako stvari stoje za Silvu pored Piateka i Cutronea nema mjesta u Milanu te će ga pustiti ispod cijene.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!