NaslovnicaVijestiAncelotti nakon šokantnog remija: Ispustio sam i 3:0 u finalu Lige prvaka

Ancelotti nakon šokantnog remija: Ispustio sam i 3:0 u finalu Lige prvaka

Everton je u nevjerovatnoj završnici susreta protiv Newcastlea na Goodisonu uspio da ispusti dva gola prednosti u posljednjim minutama sudačke nadoknade.

Newcastle je uspio da izvuče bod na Goodison parku iako je gubio 2:0 u sve do posljednjeg minuta nadoknade protiv Evertona. Menadžer “Svraka” Steve Bruce kaže da je njegov tim vjerovatno nezasluženo došao do boda, dok Carlo Ancelotti kaže da zna i za gore situacije.

Everton je bio dominantan u duelu protiv Newcastlea, na vrijeme je postigao golove za vođstvo 2:0, ali to nije bilo dovoljno. Newcastle je uspio da svoja dva jedina šuta u okvir gola pretvori u pogotke i to u posljednjim trenucima meča. “Svrake” su tako u drugom uzastopnom meču došle do bodova u nadoknadi. Prošli put je to bilo protiv Chelseaja.

“Zaista sam zadovoljan kako smo igrali. Igrači su veoma tužni trenutno ali rekao sam im da imam više iskustva nego oni. Izgubio sam finale Lige prvaka poslije vođstva 3:0 tako da se to dešava ponekad”, rekao je menadžer Evertona Carlo Ancelotti misleći na poraz od Liverpoola u Istanbulu kada je vodio Milan.

“Ima stvari u nogometu koje ne možeš da kontrolišeš. Bez razloga smo primili gol jer smo kontrolisali utakmicu, možemo da kažemo da je trebalo da kažemo da je trebalo da ostanemo fokusirani. Nismo imali sreće, ali ništa se ne mijenja, Premier liga se nastavlja, moramo da budemo fokusirani jer smo dobro igrali i moramo da otpočnemo odatle. 90 minuta smo bili dobri. Zadovoljan sam igrom, nekad se ovo dešava. Ništa nisam mogao da kažem svojim igračima”, rekao je Ancelotti.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!