NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo se vratio nekoliko koraka unatrag, iznenadio izborom novog kluba

Andrea Pirlo se vratio nekoliko koraka unatrag, iznenadio izborom novog kluba

Legendarni talijanski nogometaš, a danas trener i šef stručnog stožera Andrea Pirlo prihvatio je ponudu turskog kluba Karagümrüka i iduće sezone vodit će ovu momčad s klupe, javlja Fabrizio Romano.

Navodi da su dvije strane već dogovorile sve detalje ugovora te da će suradnja uskoro biti i službeno objavljena, a Pirlo bi trebao potpisati jednogodišnji ugovor kako bi vidio u kakav klub dolazi i što ga čeka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Karagümrük je prošlu sezonu završio na osmom mjestu Superlige, a od 2020. godine igra u elitnom rangu natjecanja.

Jedini angažman u trenerskoj karijeri Pirlo je imao u Juventusu u seniorskoj sezoni 2020/21, nakon čega je odmah dobio otkaz jer je završio kao četvrti na ljestvici.

Što se sastava tiče, najpoznatiji članovi ove momčadi su argentinski povremeni reprezentativac Lucas Biglia i Nigerijac Ahmed Musa.

Njihovu mrežu čuva dugogodišnji vratar Serije A Emiliano Viviano, a tu su i svjetski poznati Emre Mor i Fabio Borini.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!