NaslovnicaVijestiAndres Iniesta progovorio o svojim mentalnim problemima: "Izgubio sam volju za životom"

Andres Iniesta progovorio o svojim mentalnim problemima: “Izgubio sam volju za životom”

Andres Iniesta nedavno je govorio o brojnim temama u intervjuu za The Wild Project koji je uključivao i nogometne i ne-nogometne teme.

Ovaj 38-godišnji vezni igrač trenutno igra u Japanu za Vissel Kobe, za koji je igrao otkako je 2018. napustio Barcelonu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iniesta je osvojio devet La Liga naslova i četiri Lige prvaka tijekom svog vremena u Kataloniji, što ga čini jednim od najuspješnijih igrača kluba.

Uparite to sa njegovim pobjedničkim pogotkom za Španjolsku u finalu Svjetskog prvenstva i doista će se istaknuti kao prava legenda ove prekrasne igre.

Na pitanje zašto je napustio Barcelonu, Iniesta je izjavio: “Osjećao sam da je moje vrijeme u Barceloni prošlo, bilo je jasno da ne želim igrati protiv Barce i to je značilo odlazak izvan Europe.”

Dodao je da bi se ipak želio vratiti u nekom svojstvu: “Želim se vratiti u Barcelonu kao trener ili sportski direktor, ali prvo moram naučiti raditi na različitim područjima, a onda ćemo vidjeti.”

Tijekom intervjua, Iniesta je razgovarao o svojim problemima s mentalnim zdravljem i problemima s kojima se morao susresti u svojoj karijeri: “Odlučio sam progovoriti o svom mentalnom zdravlju sa kojim sam se borio.”

Znam da sam javna osoba, ali morao sam reći stvari kakve jesu. Nikad nisam razmišljao o tome da će me ljudi nazivati ludim ili slabim.”

“Kada sam se borio s depresijom, najugodniji dio dana bio mi je kada sam popio tabletu i otišao na spavanje navečer. Izgubiš volju za životom, za svim. Zagrlio sam svoju ženu, ali osjećao sam kao da grlim jastuk. Ne osjećate ništa.”

Španjolski veznjak otkrio je da i dalje ide na terapije, istaknuvši koliko je važno progovoriti: “I dalje idem na terapije jer moram biti u miru sa sobom. Volim slušati profesionalce kako govore o mentalnom zdravlju i depresiji.”

“Na kraju, život vas nauči da depresija i mentalno zdravlje mogu utjecati na svakoga. Ne radi se o materijalnim stvarima. Mogao sam imati sve automobile svijeta i sve što sam želio, a i dalje bi bilo teško suočavati se sa životnim problemima. Morate trenirati svoj mozak.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!