NaslovnicaVijestiAnthony Martial napušta Manchester United i seli u Španjolsku!

Anthony Martial napušta Manchester United i seli u Španjolsku!

Atletico Madrid je zainteresiran za potpisivanje napadača Manchester Uniteda Anthonyja Martiala ovog siječnja, pišu izvješća iz Španjolske.

Anthony Martial

Za španjolskog velikana, koji je nedavno izvukao Uniteda u osmini finala Lige prvaka, kažu da je zaljubljenik u francuskog reprezentativca i da će ga pokušati dovesti po svaku cijenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Eurosport tvrdi da je Atletico dobio poticaj da će Martial biti dostupan u siječnju, a očekuje se da će španjolski klub o tome razgovarati sa Unitedom kasnije ovog mjeseca.

Vjeruje se da će Atletico ponuditi Unitedu mogućnost zamjene ako klub iz Premier lige bude zainteresiran za bilo kojeg raspoloživog igrača na Wanda Metropolitanu.

Martial se ove sezone našao u nemilosti trenera na Old Traffordu i upisao je samo 10 nastupa u svim natjecanjima, zabivši samo jedan gol.

Još mu je preostalo tri godine ugovora na Old Traffordu, nakon što je 2019. godine potpisao novi ugovor koji uključuje opciju produljenja na još jednu godinu.

Međutim, očekuje se da će u siječnju tražiti odlazak iz kluba. Govoreći ranije ovog mjeseca, Martialov agent Philippe Lamboley je rekao da francuski napadač želi napustiti Old Trafford nakon što je bio frustriran malom minutažom.

“Anthony želi napustiti klub u siječnju”, rekao je Lamboley za Sky Sports.

“On samo treba igrati. Ne želi ostati u siječnju i uskoro ću razgovarati s klubom.”

Newcastle United, Arsenal, Barcelona i PSG se također povezuju s siječanjskim transferom za 26-godišnjaka.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!