NaslovnicaVijestiAntonio Cassano poručio Cristianu Ronaldu da učini sebi uslugu i prestane igrati

Antonio Cassano poručio Cristianu Ronaldu da učini sebi uslugu i prestane igrati

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo našao se na udaru javnosti nakon što je poslije poraza od Španjolske ponovno odbacio kapetansku traku, a o njegovoj lošoj formi progovorio je i Antonio Cassano.

Bivši reprezentativac Italije osvrnuo se na jednu od lošijih Ronaldovih partija za Portugal posljednjih godina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“U ovom trenutku, Ronaldo bi si trebao učiniti uslugu i shvatiti da ako nije na određenoj razini, onda bi trebao odlučiti prestati. Osvojio je sve, bio je fenomen. Dosta! Mora prestati ili će završiti na klupi”, rekao je bivši igrač Reala u svom stilu za Cabine Desportivu.

Cassano je u madridskom klubu igrao dvije godine prije dolaska Ronalda 2009. godine.

Podsjetimo, Portugal je imao prvo mjesto u skupini u svojim rukama, kao i nedavno protiv Srbije u kvalifikacijama, ali je u završnici utakmice primio gol od Španjolske i doživio poraz od 1:0.

Time su Portugalci ostali bez plasmana u završnicu Lige nacija gdje će sada igrati Španjolska.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!