NaslovnicaVijestiAntonio Conte preuzima ulogu trenera u Napoliju

Antonio Conte preuzima ulogu trenera u Napoliju

Antonio Conte postao je novi trener Napolija. Iskusni talijanski stručnjak, koji je Juventus doveo do tri, a Inter do jednog naslova u Serie A, te s Chelseajem osvojio naslov u Premier ligi, potpisao je trogodišnji ugovor s Napolijem.

“Euforičan sam zbog imenovanja Antonija Contea za novog trenera Napolija. On je izvanredan stručnjak i vođa. Imam čvrsto uvjerenje da će uspješno izgraditi temelje potrebne nakon završetka ciklusa u kojem smo prošle godine osvojili titulu. Danas počinje novo, ključno poglavlje za klub”, izjavio je predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis, na što je Conte dodao:

“Napoli je važan klub na međunarodnoj sceni. Sretan sam i uzbuđen zbog preuzimanja. Mogu obećati jedno: dat ću sve od sebe za razvoj momčadi i kluba. Potpuno sam predan zadatku, kao i moji pomoćnici.”

Prema ranijim izvještajima talijanskih medija, očekuje se da će Conte zarađivati između osam i devet milijuna eura godišnje, čime bi postao najplaćeniji trener u Italiji. Do sada je taj rekord držao Simone Inzaghi s godišnjom plaćom od 5.5 milijuna eura.

Ovo će biti Conteov prvi angažman nakon sporazumnog raskida ugovora s Tottenhamom u ožujku prošle godine. U Italiji je posljednji put radio od 2019. do 2021. godine kao trener Intera.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!