NaslovnicaVijestiAntonio Rudiger napušta Chelsea i postaje jedan od najplaćenijih igrača na svijetu

Antonio Rudiger napušta Chelsea i postaje jedan od najplaćenijih igrača na svijetu

Branič Chelseaja 28-godišnji Antonio Rudiger je sve bliže odlasku sa Stamford Bridgea sljedećeg ljeta. Chelsea je Nijemcu ponudio ugovor od šest i pol milijuna eura po sezoni, a on za ostanak traži 10 milijuna.

Antonio Rudiger napušta

Njegov trenutni ugovor traje do kraja sezone, a već za dva mjeseca može pričati sa drugim klubovima, te bez naknade otići sljedećeg ljeta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navodno je Rudiger u razgovorima sa Manchester Cityjem, Tottenhamom, PSG-om i Juventusom. Veliki je interes za Rudigera, izjavio je trener Thomas Tuchel u razgovoru sa engleskim medijima.

“Rudiger se etablirao od mog prvog dana u Chelseaju. Radi se o apsolutnom vođi i nogometašu koji trenutno igra na visokoj razini.”

Antonio Rudiger je u Chelsea stigao 2017. godine iz Rome za 35 milijuna eura. Bio je van prve postave do prošle godine, ali kada je Thomas Tuchel stigao, dao mu je priliku da se dokaže, što je Nijemac i uradio. Danas ga smatraju jednim od najboljih braniča na svijetu.

Rudiger trenutno zarađuje 130.000 funti tjedno, a engleski mediji vjeruju da bi od Juventusa ili Bayerna mogao dobiti oko 400.000 funti, te tako postati drugi najplaćeniji branič svih vremena. Prvi je naravno Sergio Ramos.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!