NaslovnicaVijestiAntony sinoćnjim potezom naljutio mnoge, Ten Hag: Ako je to napravio iz...

Antony sinoćnjim potezom naljutio mnoge, Ten Hag: Ako je to napravio iz zabave, neće više

Momčad Manchester Uniteda lako je svladala Sheriff 3:0 u susretu 5. kola grupne faze Europske lige, a nogometaš kojeg su Crveni vragovi platili 100 milijuna eura – Antony, izazvao je pozornost i razljutio mnoge zbog poteza u prvom poluvremenu.

Naime, u 37. minuti spomenutog susreta primio je loptu na desnoj strani, a nakon toga se s njom počeo vrtjeti u krug. Prvi “krug” donekle je imao smisla, a onda se još jednom okrenuo s loptom za 360 stupnjeva i nakon toga poslao loptu u gol-aut. Na društvenim mrežama mnogi su kritizirali njegov potez, a nekoliko minuta kasnije, točnije na poluvremenu, menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag ostavio je Brazilca na klupi i tako mu jasno pokazao što misli o takvom načinu igre.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Problem je, po mnogima, činjenica da se Antony zabavljao, a ne bio koristan i dobar za tim, što je potvrdio i Ten Hag.

“Nemam problema s tim potezom dok je funkcionalan, a od Antonyja tražim više utrčavanja i da provodi više vremena u šesnaestercu. Ako svojim potezima ne gubi loptu i ostane funkcionalan, nemam ništa protiv, ali ako je to učinio samo da se zabavi, onda to više neće raditi”, rekao je Ten Hag nakon utakmice.

Bivši nogometaši Robbie Savage i Paul Scholes također nisu opravdali ovaj potez.

“Smiješno je, čak i malo neugodno jer mu nitko nije bio ni blizu. Onda je nakon toga izbacio loptu u gol-aut i da sam mu ja trener, ne bih bio sretan. Uz sve to, rezultat je bio 0:0”, rekao je Savage.

“Smiješno! Nisam znao što radi. O čemu je razmišljao? Nikoga nije prevario tim potezom, niti zabavio”, rekao je Scholes.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!