NaslovnicaVijestiArgentinac otkriva: Chelsea i Manchester City su zainteresovani za mene

Argentinac otkriva: Chelsea i Manchester City su zainteresovani za mene

Argentinac otkriva da su Chelsea i Manchester City zainteresovani za njega. Jonathan Calleri je otkrio da su Chelsea i Manchester City zainteresovani za njega, i odmah je počelo da se špekuliše o tom transferu.

Argentinac otkriva

Napadač Boce Juniors je navodno već duže vremena zainteresovan za prelazak u Europu i nagovijestio je ranije ovog mjeseca da napušta Argentinsku ekipu.

22-godišnjak je ponovo ‘dolio ulje na vatru’ nakon što je otvoreno govorio o klubovima koji su zainteresovani za njega.

“Zainteresovan sam za prelazak u Premiership, Seriju A i La Ligu”, rekao je Calleri.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Argentinac je bio u dobroj formi ove godine, a ima 21 gol i 11 asistencija. Chelsea je navodno zainteresovan za napadača koji vrijedi 10 miliona funti i Calleri je i sam to otkrio, a tu je naravno i Manchester City, bez njih nema priče.

“U La Ligi gledam Real Madrid i Barcelonu. U Engleskoj pratim Chelsea i Manchester City”

“I naravno, u Italiji volim gledati Inter, Juventus i Milan. Volim da gledam sve ekipe po malo, čak i kada je jedna stvar koju preferiram Argentinski nogomet.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!