NaslovnicaVijestiArgentinski nogometaš postaje najplaćeniji igrač u talijanskom prvenstvu

Argentinski nogometaš postaje najplaćeniji igrač u talijanskom prvenstvu

Talijanski velikan Inter uskoro će od svog napadača Maura Icardija napraviti najplaćenijeg nogometaš u prvenstvu jer planiraju da novim ugovorom skinu izlaznu klauzulu od 90 milijuna eura za svog najboljeg nogometaša u strijelca. Klub iz Milana želi da izbjegne mogućnost da madridski Real na ljeto ponudi pomenuti iznos i odvede kapitena “Nerazzurra”, kao što su pisali mediji u proteklom periodu.

Čelnici Intera će ponuditi odličnom argentinskom nogometašu povećanje plaće za dva milijuna eura, što znači da bi zarađivao šest i pol milijuna eura po sezoni i to bez ostvarenih bonusa u ugovoru koji dostižu ukupnih osam milijuna, piše Corriere dello Sport.

Transfer glasine: Fellaini pronašao novi klub, Raiola dovodi vrhunskog napadača u United, Skriniar na meti velikih klubova

Christian Eriksen otkrio kako mu je Petr Čech pomogao da postigne gol sinoć protiv Juventusa

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ipak, supruga Maura Icardija, Wanda Nara koja je ujedno i njegov agent zahtjeva godišnju plaću od sedam milijuna eura i izlaznu klauzulu između 150 i 200 milijuna europskih novčanica. Ukoliko se takav ugovor realizuje, Icardi bi postao najplaćeniji nogometaš u Serie A i tako nadmašio tandem iz Juventusa Paulo Dybala – Gonzalo Higuain sa pojedničanom zaradom od 7,5 milijuna eura.

[su_premierleague]

Mauro Icardi, 24-godišnji reprezentativac Argentine u Inter je stigao iz Sampdorije 2013. godine i od tada u 147 nastupa postigao je 89 pogodaka. Inače, Icardi je pohađao čuvenu školu Barçe.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!