NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Fellaini pronašao novi klub, Raiola dovodi vrhunskog napadača u United,...

Transfer glasine: Fellaini pronašao novi klub, Raiola dovodi vrhunskog napadača u United, Skriniar na meti velikih klubova

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Veznjak Manchester Uniteda Marouane Fellaini dogovorilo je transfer u Besiktas na kraju sezone, tvrdi Fotomac. Na ljeto ističeFellainiju trenutni ugovor u Unitedu, a on je prethodno odbio ostanak na Old Traffordu. Unitedov šef Jose Mourinho je želio zadržati reprezentativca Belgije, ali čini se da je 30-godišnjak odlučio krenuti u Tursku za novi početak sa Besiktasom.

>> Guardiola pronašao novu zvijezdu Evropskog nogometa! City u lovu na čudesnog dječaka koji zabija golove kao iz šale!

Mino Raiola želi djelovati kao posrednik koji će omogućiti prelazak Maura Icardija u Manchester United, piše Corriere dello Sport. Super agent je očigledno želi preuzeti upravljanje karijerom Icadrija, iako je Interova zvijezda izjavila da bi rado nastavila raditi sa svojim sadašnjim agentom i suprugom Wandom Nara. Nara je očito u procesu pregovora o novom ugovoru s Interom, iako Raiola očigledno nudi posao da preseli Argentinca na Old Trafford.

[su_bonus]

Interov branič Milan Skriniar priznao je da će biti držati sve opcije otvorenim za napuštanje Serie A, javljaju mediji u Italiji. Real Madrid, Manchester United i Barcelona su bili povezani s ovim središnjim braničem, a sam agent je potvrdio da je odbijena ponuda jednog velikog kluba u zimskom transfer roku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!