NaslovnicaVijestiArsenal i društvo u lovu na rusko "čudo od djeteta"

Arsenal i društvo u lovu na rusko “čudo od djeteta”

Ruski mladić se već dokazao na europskim terenima u prošloj sezoni. Između ostalog, golove je postizao protiv engleskih i španjolskih divova, zbog čega ga sada mnogi žele vidjeti u svojim redovima.

Arsenal je samo jedna od momčadi koja želi dovesti FyodOr Chalova, mladog nogometaša moskovskog CSKA u svoje redove, prenosi Sky Sports.

PRVO POJAČANJE LIVERPOOLA OVOG LJETA: Spremni platiti 70 milijuna funti za zvijezdu iz Francuske!

21-godišnjak, u svojoj kratkoj, ali prilično bogatoj karijeri, već je postigao pogodak protiv Arsenala u četvrtfinalu Lige Europe u prošloj sezoni. Ovaj nogometaš je također bio strijelac i protiv Real Madrida, u grupnom susretu Lige prvaka kojeg je njegova ekipa dobila sa 3:0.

Monako i Sevilla također postaju kandidati za potpisivanje ugovora s mladim napadačem, koji ima ugovor sa ruskim klubom koji važi još tri godine. Chalov je ove sezone postigao 17 golova u svim natjecanjima za svoj klub, moskovski CSKA.

Chalov je propustio nastup u Rusiji na svjetskom prvenstvu, nakon kojeg je standardni član reprezentacije Rusije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!