NaslovnicaVijestiARSENAL POSLAO ŠOKANTNU PONUDU ZA ZVIJEZDU SA NOU CAMPA: Barcelona je odbila...

ARSENAL POSLAO ŠOKANTNU PONUDU ZA ZVIJEZDU SA NOU CAMPA: Barcelona je odbila bez razmišljanja!

Arsenal poslao šokantnu ponudu za zvijezdu sa Nou Campa. Barcelone je odbila bez razmišljanja. Arsenal je navodno ponudio Barceloni 50 milijuna eura za Ousmane Dembelea, ali španjolski šampioni su smatrali da je ponuda prilično niska.

Arsenal poslao

Demebelovo vrijeme na Nou Campu je bilo prilično nuspješno oktako je došao iz Borussije Dortmund na ljeto 2017. godine za 105 milijuna eura, piše BBC Sport uslijed nedosljednih nastupa i ozljeda.

21-godišnjak ima tek 34 nastupa u svoje ime za Blaugranu do sada i uspio je postići devet golova, što je relativno skromno za čovjeka koji je doveden da zamijeni Neymara.

[su_bet365_koeficijenti]

Francuz se našao u ekipi Ernesta Valverdea na početku sezone 2018/19 nakon ljetnog dolaska Arthura koji je dobar u kombinaciji sa Messijem i Luis Suarezom u napadu.

Prema riječima Don Balona, Arsenal pomno prati Dembeleovu situaciju i želi mu ponuditi izlaz, što se odražava u njihovoj šokantnoj ponudi od 50 milijuna eura.

Nažalost za Topnike, šefovi Barcelone nisu spremni prihvatiti naknadu manju od 80 milijuna eura, što je odmah isključilo njihov pristup.

[su_bet365_100bonus]

Dembele je pokazao da ima talenat koji je Barcelonu uvjerio da ga potpiše tijekom prošle godine, međutim, on mora postati konstantniji na terenu kako bi spasio svoju karijeru na Nou Campu.

Ako ne bude, onda će dosta klubova da šalje ponude za njega, uključujući i Arsenal, kada se ponovo otvori prijelazni rok, a Vlaverde bi želio smanjiti svoje gubitke, pogotovo s obzirom na snagu koju ima u napadačkim pozicijama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!