NaslovnicaVijestiArsenal u siječnju mijenja Lacazettea za zvijezdu Real Madrida!

Arsenal u siječnju mijenja Lacazettea za zvijezdu Real Madrida!

Alexandre Lacazette mogao bi biti zamijenjen za jednog od dva napadača Reala, jer Arsenal ne želi da ga izgubi u besplatnom transferu.

Arsenal mijenja Lacazettea

Lacazetteov ugovor istječe idućeg ljeta, kada će mu biti dopušteno da besplatno napusti klub, a ne očekuje se produženje ugovora u sjevernom Londonu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Napadač je možda mogao otići na ljeto, kada je bio povezan sa odlaskom sa Emiratesa, a Barcelona je navodno bila zainteresirana.

U siječnju će mu klubovi izvan Engleske imati pravo ponuditi predugovor kako bi se pridružio u besplatnom transeru sljedećeg ljeta, ali Arsenal razmatra potencijalnu zamjenu.

Prema Defensa Centralu, Topnici se nadaju da će Real Madrid pristati na ludu zamjenu za bivšeg napadača Tottenhama, Garetha Balea.

Velšanin je napustio sjeverni London 2013. godine., ali tamo se vratio prošle sezone na posudbu u najvećeg Arsenalovog rivala, gdje se nije pokazao.

32-godišnjaka je Carlo Ancelottti koristio više nego prethodnik Zinedine Zidane i do sada je ove sezone započeo tri utakmice za Los Blancose.

Međutim, budući da mu ugovor istječe na kraju sezone, Bale vjerojatno neće ostati na Bernabeuu pred nadolazeće ljeto.

Kako bi ga Arsenal potpisao, Velšanin će morati smanjiti svoju plaću.

Osim potencijalne i nevjerojatne zamjene za Balea, momčad Mikela Artete također traži potez za napadača Reala koji će zamijeniti Lacazettea.

Prema pisanju španjolskih medija, premierligaški klub razmatra transfer za bivšeg napadača Frankfurta Luku Jovića, koji se mučio od prelaska u La Ligu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!