NaslovnicaVijestiArsenal za srpskog reprezentativca daje 60 milijuna eura i jednog igrača

Arsenal za srpskog reprezentativca daje 60 milijuna eura i jednog igrača

Arsenal je zainteresiran za sprskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića i želi ga dovesti već u zimskom prijelaznom roku, pišu talijanski mediji.

Sprski veznjak je ove sezone do sada igrao zaista sjajno, te je upisao četiri gola i sedam asistencija u 15 utakmica u svim natjecanjima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sergej Milinković-Savić u veljači puni 27 godina, a za njega su zainteresirani Juventus, Manchester United i Liverpool, ali talijanski mediji navode kako je Arsenal glavni kandidat, jer su navodno spremni platiti 60 milijuna eura i u Lazio poslati Samija Lokongu, koji je na ljeto stigao za 17.5 milijuna eura, ali se nije snašao na Emiratesu.

Milinković-Savić je za Lazio odigrao 309 utakmica u kojima je zabio 62 gola uz 58 asistencija, a postao je i standardni član srpske reprezentacije, za koju je upisao 35 nastupa i šest golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!