NaslovnicaVijestiArsene Wenger otkrio kakav problem ima ekipa Arsenala

Arsene Wenger otkrio kakav problem ima ekipa Arsenala

Manchester United je danas slavio protiv Arenala na Emiratesu sa 1-3 pred oko 60 tisuća navijača, te se tako Manchester United pozicionirao na drugo mjesto Premiershopa sa 35 bodova i sjajnim nizom od četiri pobjede, dok je Arsenal na petom mjestu sa 28 bodova. Crveni đavoli su stigli do vodstva već u četvrtoj minuti utakmice pogotkom Valencije na asistenciju Pogbe, a samo nešto više od pet minuta kasnije Lingard povećava vodstvo Uniteda na 2-0.

Zaostatak Arsenala smanjio je Alexandre Lacazette u 49. minuti utakmice pogotkom na asistenciju Ramseyja, a konačan rezultat utakmice postavio Lingard u 63. minuti, asistent je ponovo bio Paul Pogba. Do kraja utakmice više pogodaka nismo vidjeli, ali zbog tog smo vidjeli još četiri žuta i kartona i jedan izravan crveni koji je dobio Paul Pogba.

[su_bonus]

Nakon utakmice, trener Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da je zadovoljan predstavom svojih igrača, te da su zaslužili pobjedu.  Mourinho je posebno pohvalio De Geu koji je odlično branio i imao čak 14 obrana, čime je izjednačio rekord Premiershipa koji dijele još Tim Krul i Vito Mannone.

Jurgen Klopp priznao da bi mogao izgubiti nekoliko igrača ove zime

Barcelona planira razbiti kasu: Evo koliku bi plaću imao Coutinho na Nou Campu

“Plan je bio da oni imaju loptu, a mi da se branimo i koncentriramo se na kontre i pokušamo zabiti što smo i uspjeli.”

Dugogodišnji trener Arsenala, Arsene Wenger rekao je da je problem njegove ekipe više psihičke prirode te da imaju blokadu u glavi. Također, složio se da je Španjolac De Gea bio najbolji pojedinac na današnjoj utakmici na Emiratesu.

“Samo smo krivi što smo počeli kako smo počeli. No, i nakon toga imali smo dovoljno prilika da se vratimo. Pokazali smo kvalitetu, no to nije bilo dovoljno. Imamo blokadu u glavu, a to je nedopustivo u ovakvoj utakmici. Misterija je kako nismo zabili više, no De Gea je bio daleko najbolji igrač utakmice.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!