NaslovnicaVijestiJurgen Klopp priznao da bi mogao izgubiti nekoliko igrača ove zime

Jurgen Klopp priznao da bi mogao izgubiti nekoliko igrača ove zime

Nema nikakve sumnje da će Barcelona vjerovatno i u ovom zimskom prelaznom roku pokušati dovesti zvijezdu Liverpoola Philippea Coutinha, nakon što nije uspjela proteklog ljeta.

Klopp priznao da nekoliko igrača želi otići

Međutim, trener kluba sa Anfielda je priznao kako bi klub moglo napustiti nekoliko igrača.

Ove zime će nam se vratiti saga oko transfera Brazilca, ali još uvijek nije poznato da li je on među igračima za koje Klopp smatra kako će napustiti klub.

U međuvremenu, Liverpool se nalazi na petom mjestu u Premier ligi, gdje se bori za top četiri i plasman u Ligu prvaka ove sezone.

Klopp priznao da nekoliko igrača želi otići

Mnogi navijači kluba su očekivali kako će se njihov tim pojačati u nadolazećem prelaznom roku, ali moglo bi se dogoditi upravo suprotno.

Na pitanje o mogućim odlascima iz kluba, Klopp je rekao: “Ne mogu vam dati odgovor na to sada, moglo bi se dogoditi puno stvari. Možda će mi jedan ili dva igrača reći da žele napustiti klub i otići u drugi klub. Ukoliko se to dogodi, onda ćemo morati donijeti neke odluke.”

“Dokle god imamo priliku da dovedemo nekoga, razmišljat ćemo o tome.”

Prošlog ljeta je bilo mnogo vijesti o tome kako je Coutinho zatražio od kluba da napusti Anfield, ali čelnici mu to nisu dozvolili, a navijači na tome najviše mogu zahvaliti njemačkom stručnjaku, koji ga je pod svaku cijenu želio zadržati.

[su_oglas]

Engleski mediji pišu kako Klopp ove zime želi pojačati defanzivnu liniju, koja je bez sumnje najlošiji dio njegovog tima u posljednjih nekoliko sezona.

Naime, Liverpool će se ponovo uključiti u utrku za dovođenje defanzivca Southamptona i jednog od najboljih igrača Premier lige na njegovoj poziciji, Virgila van Dijka, koji također želi što prije doći na Anfield.

Od igrača koji bi mogli napustiti klub, pored Coutinha, nagađa se da je riječ još o Danielu Sturridgeu, te Dominicu Solankeu, koji nisu zadovoljni minutažom koju dobijaju ove sezone, te žele otići negdje gdje bi redovno igrali i izborili se za mjesto u reprezentaciji pred Svjetsko prvenstvo sljedećeg ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!