Betfair Acca Edge – Povrat novaca u slučaju jednog promašenog para

Betfair Acca Edge je nova fantastična nova opcija Betfair kladionice gdje kladionica vraća ulog igračima koji promaše jedan par na listiću. Ovo je fantastična opcija, pogotovo za one koji igraju sa većim ulozima a pravila su izuzetno korektna. Detaljnije su objašnjena u daljnjem tekstu, ali recimo ono glavno, dovoljno je odigrati samo tri para na listiću da dobijete povrat uloga u slučaju promašaja jednog para. Također fantastična stvar jest da nema limita kod dobitka, kao i uloga.

Betfair Acca Edge

Dakle, ukoliko odigrate listić sa tri para i sa ulogom od par stotina eura, te promašite samo jedan par, dobit ćete cijeli ulog nazad. Kako bi imali opciju “Acca edge-a” potrebno je prilikom uplate listića odabrati “Acca edge” opciju koja je ponuđena kod svakog listića. Aktiviranjem ove opcije dobitak se smanjuje za 20%, međutim povrat uloga u slučaju jednog promašenog para je itekako velika stvar, vrijedna umanjenog dobitka i za puno više od 20%.

Ukoliko se pitate u ćemu je stvar i kako se kladionici to isplati, odgovor je sljedeći. Betfair kladionica je itekako svjesna da će sa ovom novom funkcionalnosti privući nekoliko milijuna novih korisnika, budući da niti jedna kladionica trenutno ne nudi nešto ovakvo. računica im je jednostavna.

Koje su glavne prednosti Betfair ACCA Edge

  • Povrat novca umjesto besplatnih oklada koje vam druge web stranice daju.
  • Nema limita kod dobitaka. Ostale stranice imaju limite na 25€ ili 50€.
  • Ukoliko promašite samo jedan par na listiću dobijate svoj ulog nazad, a dobitak je samo 20% manji.
  • ACCA Edge se odnosi na tri i više para odigrana na listiću. Na ostalim kladionicama je potrebno barem pet ili šest parova kako bi se kvalificirali.
  • Dostupno na 1X2 oklade i oklade da će obje momčadi postići pogodak.

Ukoliko nemate račun na Betfair kladionici preporučujemo vam da ga napravite i iskoristite ovu odličnu promociju koju nam nude. Otvorite račun i učestvujte u ACCA Edge promociji.

REGISTRIRAJ SE!

Betfair ACCA Edge – KAKO SUDJELOVATI?

Betfair Acca Edge je zaista fantastična ponuda. Najbolje ga je koristiti za vrlo sigurne oklade sa velikim ulozima. U nastavku ćemo vam slikovito pojasniti sve detalje ove ponude.

Izaberite svoje parove kao normalne i dostupne oklade za ovu promociju će imati ‘Edge‘ ikonu pored sebe, kao što je prikazano na slici iznad. Potvrdite Acca Edge na izabrane parove i onda će se vaši koeficijenti ažurirati.

Na slici iznad imamo jedan primjer Acca Edge listića na kojem je promašen samo jedan par.  Znači ulog je 10€, gdje je potencijalni dobitak 514€ bez Acca Edgea. Potencijalni dobitak se smanjio za samo nešto više od 50€ kada smo aktivirali Acca Edge na naše parove, ali ukoliko se dogodi da smo promašili jedan par, kao što je prikazano na slici, vaš ulog se vraća na vaš kladioničarski račun, što je zaista odlično kada igramo sa velikim ulozima, kao što smo već i napomenuli.

Na ovoj slici je prikazan još jedan primjer listića sa ulogom od 25€. Znači, minimalno morate odigrati tri para na svom Acca Edge listiću. Ispod imamo još jedan primjer sa 5€ uloga.

Iskoristi ovu fantastičnu opciju Betfair kladionice i pobrini se da nikad više na padneš na jednom paru!

UPLATI LISTIĆ GDJE DOBIVAŠ POVRAT ULOGA AKO PROMAŠIŠ JEDAN PAR