Betfair BONUS od 100€ za nove korisnike!

Betfair BONUS za nove korisnike nakon dugog niza godina dostupan je i igračima u Hrvatskoj zahvaljujući SvijetKladjenja portalu koji je dogovorio ovaj ekskluzivan bonus dobrodošlice.  Promocija je uistinu fantastična i nikako je nemojte propustiti

Betfair kladionica u suradnji sa SvijetKladjenja portalom omogućuje igračima iz Hrvatske bonus dobodošlice u iznosu do 100€. Dakle, zahvaljujući ovoj promociji svi igrači iz Hrvatske koji iskoriste ovu ekskluzivnu promociju dobiti će 100% bonusa na prvu uplatu.

Ukoliko se registrirate, te uplatiti 50€, vaš iznos biti će udvostrućen, te ćete na računu imati 100€. Naša preporuka jest da, ako ste u mogućnosti , iskoristite maksimalni iznos bonusa, te tako stvorite zavidnu banku za klađenje. Dakle, ako iskoristite ovu ekskluzivnu promociju te uplatite 100€, dobiti ćete i bonus od 100€, odnosno vaše stanje će biti 200€!

Betfair bonusBetfair kladionica dugi niz godina nije imala bonus dobrodošlice za igrače iz Hrvatske, a zahvaljujući SvijetKladjenja portalu bonus je trenutno dostupan preko specijalnog linka za ovu promociju koju možete naći na OVDJE.

Napominjemo kako bonus nećete dobiti ukoliko se registrirate preko početne stranice Betfair kladionica, budući da se radi o EKSKLUZIVNOM BONUSU gdje je pri registraciji potrebno koristiti ekskluzivni link za igrače iz Hrvatske! Također, trenutno najveći bonus koji imaju igrači iz Velike Britanije (UK), jest 30€, a zahvaljujući SvijetKladjenja portalu maksimalan bonus koji igrači iz Hrvatske mogu dobiti jest 100€!

Napominjemo i kako su pravila okretanja bonusa i više nego fer. Iznos je potrebno okrenuti samo 3 PUTA, na koeficijent 1,60 ili veći, prije nego se zatraži isplata, što je u 90 dana, ipak složiti ćete se itekako moguće. Potpuna pravila bonusa pročitajte na dnu ove stranice.

Kladionica Betfair spada među tri najjaće svjetske kladionice, te osim sportskog klađenja u ponudi imaju i burzu koeficijenata i razne druge opcije koje su itekako zanimljive za live klađenje. Nedavno su kupili i Paddy Power kladionicu i time postali i znatno jača grupacija, a podatak da imaju desetak milijuna korisnika govori dovoljno sama po sebi. Više o Betfair kladionici saznajte OVDJE

Kako uzeti Betfair BONUS?

Ukoliko još uvijek nemate račun u Betfair kladionici, ovo je pravi trenutak da to promijenite. Naime, ova kladionica ima sjajne razrade i koeficijente, a sada Vam nudi da u promociji koja vrijedi do 31.5.2017. ostvarite 100% BONUS na svoju prvu uplatu. Maksimalni Betfair BONUS koji možete ostvariti je 100€

U DVA KORAKA DO EKSKLUZIVNOG BETFAIR BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE:

1. Registrirajte se preko ekskluzivnog linka za igrače iz Hrvatske:

UZMI BONUS

Registracija je vrlo jednostavna, a potrebni su samo osnovni podaci, a na kraju dobivate i ZSKABW kod kojim ostvarujete pravo na BONUS.

Betfair registracija

2. Napravite uplatu

U drugom koraku radite depozit na svoj račun, a to možete napraviti na sljedeće načine: kreditnom/debitnom karticom, paysafecard, Skrill, Neteller ili bankovni transfer. Savjetujemo da prilikom uplaćivanja prvog depozita napravite što je moguće veći depozit kako bi ostvarili što veći BONUS. Maksimalno možete ostvariti 100€ BONUSA što bi značilo da će stanje računa, ako uplatite 100€, biti uvećano za bonus od 100€, odnosno da ćete na računu imati 200€ ! Ukoliko uplatite primjerice 50€ na računu će te imati 100€!

UZMI BONUS

Odredbe i uvjeti

 1. Navedeni Betfair BONUS vrijedi samo za igrače iz sljedećih država: Finske, Nizozemske, Cipra, Hrvatske, Norveške, Islanda i Estonije.
 2. Minimalni depozit na koji ostvarujete BONUS iznosi 10€, a maksimalni depozit na koji ostvarujete 100%- tni BONUS je 100€. Dakle ukoliko uplatite 10€ na računu ćete imati 20€, ukoliko uplatite 100€ vaše stanje računa biti će 200€.
 3. Ova ponuda se odnosi samo na uplate preko osobnog računala, tableta i mobilnog uređaja.
 4. U roku 90 dana iznos morate okrenuti TRI PUTA kako bi zadovoljili kriterije za isplatu. Ukoliko ne zadovoljite kriterije u roku 90 dana, BONUS Vam se oduzima, a ostaje Vam uplata bez BONUS-a. Ako uplatite 50€ i dobijete  50€ bonusa, stanje je 100€. 100€ x 3 je 300€. Dakle, treba ukupno u 90 dana uplatiti 300€, u svim kombinacijama, da bi pravila bonusa bila ispunjena i da bi bonus, uz ostali iznos na računu, mogli isplatiti na banku ili Skrill.
  betfair-bonus-hrvatska
 5. Ukoliko otvorite račun i preuzmete BONUS, isti možete otkazati, a na računu će Vam ostati sredstva koja ste uplatili. Ako ste izgubili oklade ponovno možete prekinuti BONUS, a tada će Vam na računu biti Vaša osnovna uplata umanjena za gubitak.
 6. U jednom trenutku možete imati samo jedan aktivan BONUS (u Hrvatskoj je ovo jedina promocija koja vrijedi)
 7. Kako bi se zadovoljili uvjeti BONUS-a potrebno je uplaćivati listiće s koeficijentom većim od 1,60, jer u suprotnom se ti listići neće računati za zadovoljavanje uvjeta, odnosno ostvarivanja BONUSA.
 8. Ukoliko Betfair sumnja na kršenje pravila ili se sumnja da posjedujete  više računa zbog ostvarivanja koristi kroz BONUS-e, zadržava se pravo za oduzimanjem BONUS-a pogotovo ukoliko ne dostavite dokumentaciju koja se od Vas traži.
 9. Sve ponude koje Betfair nudi namijenjene su za rekreativno klađenje, te jedna fizička osoba može posjedovati samo jedan račun.

UZMI BONUS