Betfair BONUS za nove korisnike iz BIH, Srbije, Crna Gore i Albanije!

SvijetKladjenja portal u suradnji sa Betfair kladionicom donosi NOVI ekskluzivan bonus za klađenje za sve igrače iz BIH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Albanije!

Naime nakon velikog interesa i odaziva igrača iz Hrvatske, te nakon našeg obećanja da ćemo dogovoriti promociju za igrače iz drugih zemalja, dogovorili smo Betfair bonus za nove korisnike od čak 200% za nove igrače iz BIH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Albanije jer ste to vi tražili! (Igrači iz Hrvatske mogu birati između ovog bonusa te 100%bonusa do 100€)

Dakle otvorite račun i uplatite 20€, a na računu imate 60€, odnosno dobijete 40€ bonusa potpuno besplatno!

betfair-bonus-bih-srbija-slovenija-albanija

Koliki je Betfair BONUS za nove korisnike?

Betfair BONUS za nove korisnike vrijedi samo za igrače iz BIH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Albanije, a svakom novom korisniku omugućuje sjajan BONUS na prvu uplatu. Dakle ako otvorite račun i uplatite 20€, dobiti ćete bonus od 40€, odnosno na računu ćete imati 60€!  (Igrači iz Hrvatske mogu birati između ovog bonusa te 100%bonusa do 100€)

Isto vrijedi i za manje iznose, pa tako ukoliko uplatite 10€  (što je minimani depozit) na računu ćete imati 20€!

 

Kako do Betfair BONUSA?

Do Betfair BONUSA možete stići vrlo lagano i to u tri koraka:

 1. Otvoriti račun kod Betfair kladionice koristeći ovaj specijalni promocijski link, prilikom čega ćete dobiti kod ZSKABS
 2. Napraviti depozit prilikom kojeg ćete dobiti BONUS (min uplata 10€ uz BONUS 20€, max uplata 20€ uz BONUS 40€)
 3. Tri puta okrenuti iznos uplate na koeficijent 1,50 ili veći kako bi BONUS postao valjan

OTVORI RAČUN I UZMI BONUS

Napominjemo kako bonus nećete dobiti ukoliko se registrirate preko početne stranice Betfair kladionica, budući da se radi o EKSKLUZIVNOM BONUSU gdje je pri registraciji potrebno koristiti ekskluzivni link za igrače iz BIH, Srbije, Crne Gore i Albanije! Također, trenutno je ovo najveći bonus (izuzev Hrvatske) koji ima ova kladionica, a isti je i za igrače iz Velike Britanije (UK).

Uz to, napominjemo i kako su pravila okretanja bonusa i više nego fer. Iznos je potrebno okrenuti 10 PUTA, na koeficijent 1,50 ili veći, prije nego se zatraži isplata, što je u 90 dana itekako realno. Potpuna pravila bonusa pročitajte na dnu ove stranice.

 

Kladionica Betfair spada među tri najjaće svjetske kladionice, te osim sportskog klađenja u ponudi imaju i burzu koeficijenata i razne druge opcije koje su itekako zanimljive za live klađenje. Nedavno su kupili i Paddy Power kladionicu i time postali i znatno jača grupacija, a podatak da imaju desetak milijuna korisnika govori dovoljno. Više o Betfair kladionici saznajte OVDJE

Odredbe i uvjeti

 1. Ovaj Betfair BONUS vrijedi samo u sljedećim državama: Czech Republic, Poland, Finland, Netherlands, Germany, Ukraine, Slovakia, Cyprus, Switzerland, Hungary, Croatia, Belarus, Austria, Albania, Norway, Lithuania, Luxembourg, Bosnia and Herzegovina, Latvia, Iceland, Belgium, Estonia, Andorra, Liechtenstein, Macedonia, Moldova, Montenegro, San Marino, Serbia, Vatican City
 2. Nakon što napravite prvu uplatu te ukupno uplatiti barem 20€ na kladioničarskom računu automatski će se pojaviti bonus u iznosu od 40€.
 3. Ova ponuda se odnosi samo na uplate preko osobnog računala, tableta i mobilnog uređaja.
 4. U roku 90 dana iznos morate okrenuti DESET PUTA kako bi zadovoljili kriterije za isplatu. Ukoliko ne zadovoljite kriterije u roku 90 dana, BONUS Vam se oduzima, a ostaje Vam uplata bez BONUS-a. Ako uplatite 20€ i dobijete 40€ bonusa, stanje je 60€. 60€ x 10 je 600€. Dakle, treba ukupno u 90 dana uplatiti 600€, u svim kombinacijama, da bi pravila bonusa bila ispunjena i da bi bonus postao novac.
 5. Promocija vrijedi do 22. listopada 2018. godine završno s 23:59 sati po UK vremenu.
 6. Ukoliko otvorite račun i preuzmete BONUS, isti možete otkazati, a na računu će Vam ostati sredstva koja ste uplatili. Ako ste izgubili oklade ponovno možete prekinuti BONUS, a tada će Vam na računu biti Vaša osnovna uplata umanjena za gubitak.
 7. U jednom trenutku možete imati samo jedan aktivan BONUS
 8. Kako bi se zadovoljili uvjeti BONUS-a potrebno je uplaćivati listiće s koeficijentom većim od 1,50, jer u suprotnom se ti listići neće računati za zadovoljavanje uvjeta, odnosno ostvarivanja BONUSA.
 9. Ukoliko Betfair sumnja na kršenje pravila ili se sumnja da posjedujete  više računa zbog ostvarivanja koristi kroz BONUS-e, zadržava se pravo za oduzimanjem BONUS-a pogotovo ukoliko ne dostavite dokumentaciju koja se od Vas traži.
 10. Sve ponude koje Betfair nudi namijenjene su za rekreativno klađenje, te jedna fizička osoba može posjedovati samo jedan račun.

OTVORI RAČUN I UZMI BONUS