NaslovnicaVijestiArsene Wenger preuzima engleskog prvoligaša: Navijači Arsenala bi mogli biti razočarani ovim...

Arsene Wenger preuzima engleskog prvoligaša: Navijači Arsenala bi mogli biti razočarani ovim potezom!

Arsene Wenger je nedavno najavio da će se nakon 22 godine definitivno oprostiti od Arsenala, što je nekako otvorilo dva zanimljiva pitanja. Prvo pitanje je ko će ga uspjeti naslijediti na stadionu Emirates, a drugo je što će Francuz raditi u budućnosti, odnosno koju ekipu će preuzeti?

Arsene Wenger preuzima

Mediji u Engleskoj sa klupom Arsenala u vezu dovode mnoge proslavljene trenere. Trenutno je mjesto trenera Arsenala jedna od najpoželjnijih “slobodnih” stolica u svijetu nogometa. I dok su svi okupirani tim glasinama, u pozadini se dešava nešto vrlo zanimljivo. Kako prenose mediji sa Otoka, Wenger bi već od naredne sezone mogao sjediti na klupi  Arsenalovog rivala iz Premier lige!

>> Wayne Rooney ponovo napušta Everton: Potpisuje ugovor sa novim klubom do 2020. godine

Ako je vjerovati pisanju mdija u Engleskoj, onda je Wenger ozbiljan kandidat da preuzme klupu Evertona, ekipu koja užurbano traži naslijednika odnosno zamjenu za Sam Allardycea. Navodno su u klubu iz Liverpoola spremni da segnu duboko u džep s novcem i Wengeru nude istu plaću, koju ima u Arsenalu, gdje na godišnjoj ravni zaradi oko  osam milijuna funti.

[su_bet365_100_bonus]

S obzirom da je Wenger priznao da želi nastaviti svoju trenersku karijeru te da ne razmišlja o mirovini, nije nemoguće da se preseli na Goodison Park. Navikao je na život u Engleskoj gdje je već 22 godine ali pitanje je kako će tu odluku prihvatiti navijači Arsenala koji bi mogli biti ključni faktor u izboru njegovog novog kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!