NaslovnicaVijestiArturo Vidal napušta Inter. Poznata sljedeća destinacija!

Arturo Vidal napušta Inter. Poznata sljedeća destinacija!

Igrač Intera Arturo Vidal bi mogao napustiti klub na kraju sezone. Radi se o dogovoru između njega i kluba iz Milana od kojeg će obje strane profitirati.

Inter će Vidalu isplatiti oko četiri milijuna eura, umjesto skoro deset milijuna, koliko bi zaradio u narednoj sezoni, a 34-godišnjak će moći napustiti klub kao slobodan igrač.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada talijanski mediji otkrivaju njegovu sljedeću destinaciju. Arturo Vidal je odlučio napustiti Europu i potpisati sa brazilski Flamengo. Velika želja Čileanca je bila da zaigra za taj klub, a nedavno se slikao u njihovom dresu na TikToku i postavio tu sliku kao profilnu.

Arturo je prije par dana sa reprezentacijom Čilea gostovao na Maracani, stadionu na kojem igra Flamengo i nakon toga je izjavio: “Osjetio sam veliku podršku navijača, vidio sam mnogo transparenata sa porukama za mene. Hvala svima, bili ste prekrasni”.

U ovoj sezoni Vidal je odigroa 33 utakmice za Inter, ali je većinom ulazio sa klupe. Stigao je 2020. godine kao slobodan igrač, a ranije je igrao za Colo Colo, Juventus, Bayer, Barcelonu i Bayern.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!