NaslovnicaVijestiASTRONOMSKA PONUDA: Ovo su uslovi iz SNOVA koje Inter nudi Luki Modriću!

ASTRONOMSKA PONUDA: Ovo su uslovi iz SNOVA koje Inter nudi Luki Modriću!

Luka Modrić zbog ove ponude ozbiljno razmišlja o preseljenju u Inter. A kako i ne bi, jer kada imate 33 godine i na vašu aresu stigne ovakva ponuda, onda se trebate zapitati.

Luka Modrić

Činjenica je da Inter i dalje žarko želi u svojoj vrsti najboljeg igrača prethodnog Svjetskog prvenstva u Rusiji. Luka Modrić, kako kaže predsjednik Floriano Perez, nije na prodaju, ali Inter ne odustaje. Ako Modrić želi otići u Madridu bi u mogli ispuniti želje, a Talijani također računaju na to.

Oni nude uvjete Modriću koje nije mogao ni sanjati a koje mu neće ponuditi u Realu. Ako se transfer doista dogodi, 33-godišnji hrvatski reprezentativac bi s Interom potpisao ugovor na četiri godine, nakon čega bi svake sezone stavio u džep 10 milijuna eura, što je za 3,5 milijuna više nego u Realu.

Šta se događa u svlačionici Reala?! Lopetegui progovorio o Kovačiću i njegovom BOJKOTU!

Ali nakon isteka ugovora, vlasnici Intera bi mu ponudili još dvije godine u Kini da nose dres ekipe Jiangsu. To je klub koji ima iste vlasnike kao i Inter, a čak i tamo bi zaradio 10 milijuna eura po sezoni.

[su_bet365_100bonus]

Nakon završetka kineske avanture trebao bi se oprostiti od aktivnog nogometua a tada bi imao 38 godina. To su definitivno uvjeti koje većina nogometaša prihvaća s otvorenim rukama, ali je sigurno da u Italiji neće osvojiti toliko trofeja kao u Madridu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!