NaslovnicaVijestiASTRONOMSKI GUBITAK: Niko ne gubi toliko novca kao AC Milan!

ASTRONOMSKI GUBITAK: Niko ne gubi toliko novca kao AC Milan!

Talijanski list Corriere dello Sport izvješćuje da će Milan imati ogroman gubitak u ovoj sezoni, a još šokantniji je iznos ukupnog gubitka Milana u proteklih pet godina.

Sedmorostruki europski prvak, Milan, već dugo živi u dubokoj sjeni svoje slavne povijesti, a neki pokušaji oživljavanja propalog diva bili su prilično lukavo iskorišteni od strane investtitora. Ni pod vodstvom kineskog biznismena Yonhong Lia, ni pod vodstvom Fonda Elliott, Milan se nije uspio kvalificirati u Ligu prvaka, i ako svemu tome dodamo sportski neuspjeh uz značajna ulaganja u igrački kadar, nije iznenađujuće da je Milan danas vodeći klub u europskom nogometu koji bilježi najveći poslovni gubitak.

Problemi u Tottenhamu: Još jedna zvijezda zaprijetila odlaskom iz kluba!

Corriere dello Sport tvrdi da će u sezoni 2018/19 Milanov poslovni gubitak iznositi astronomskih 100 milijuna eura, tako da  sada moraju pronaći načine kako prodati jednog od igrača do 30. lipnja, čime će se smanjiti pritisak UEFA-i u obliku kršenja financijskog peir playa.

Milanova je izvedba posljednjih godina bila prava katastrofa, budući da je Milan završio sezonu 2017/18 s godišnjim gubitkom od 126 milijuna eura,  au posljednjih pet godina njegov kumulativni gubitak iznosi nevjerojatnih 413 milijuna eura!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!