NaslovnicaVijestiProblemi u Tottenhamu: Još jedna zvijezda zaprijetila odlaskom iz kluba!

Problemi u Tottenhamu: Još jedna zvijezda zaprijetila odlaskom iz kluba!

Nakon Christiana Eriksena i Kierana Trippiera, još jedan igrač je zaprijetio odlaskom iz londonskog Tottenhama, koji je ove godine odigrao vrlo važnu ulogu u svim takmičenjima u kojim je nastupao.

ZVIJEZDA TOTTENHAMA POTVRDILA

Uprava Tottenhama imat će mnogo problema sa nezadovoljstvom igrača koji žele napustiti klub ali i sa velikom opsadom drugih klubova koji žele iskoristiti dragocjeno kamenje iz mozaika Tottenhamove igre. Dugo vremena se spominje već kako će Christian Eriksen nastaviti svoju karijeru u Madridu u dresu Real Madrida, a Kieran Trippier i Danny Rose, koji su odigrali važnu ulogu u defanzivi kluba, prilično su otvoreni za odlazak.

GRIEZMANN DOGOVORIO OSOBNE UVJETE: Odbio Barcelonu i Manchester – ovo je njegova sljedeća destinacija!

Trippier je otkrio da će o svojoj budućnosti u klubu govoriti nakon što obavi razgovor s trenerom Mauricijusom Pochetinom, a nakon današnje utakmice Lige naroda između Švicarske i Engleske, Danny Rose je otkrio svoju dušu.

“Ne znam što me čeka u budućnosti”, kazao je, “sada me zanima samo odmor, ako se vratim u Tottenham nakon odmora – super, a ako ne, isto – super”, rekao je 28-godišnji lijevi branič.

“Ne radi se samo o regularnom igranju u prvom sastavu. Znam koliko imam godina i kakva je politika kluba za igrače koji dolaze u određenu dobnu skupinu. Znam da postoje prilično realne mogućnosti da me pošalju na neko drugo mjesto. Već se govorilo o meni kao potencijalnom kandidatu za odlazak. Sljedeći će tjedni odrediti moju sudbinu. Spreman sam za svaki scenarij.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!