NaslovnicaVijestiAteltico ponovo izvlači vrhunskog defanzivca iz naftalina: Iskusni i relativno nepoznati Brazilac...

Ateltico ponovo izvlači vrhunskog defanzivca iz naftalina: Iskusni i relativno nepoznati Brazilac plaćen 20 miliona eura

Španjolski nogometni prvoligaš iz Madrida Atletico postigao je dogovor saa ekipom Porta kako bi kupio srednjeg braniča Felipea. Prema objavi koju je Porto objavio na svojoj zvaničnoj stranici, Atletico će platiti 20 milijuna eura za 30-godišnjeg Brazilca.

Felipe Augusto de Almeida Monteiro, s punim imenom i prezimenom, pridružio se Portu 2016. iz brazilske ekipe Corinthians iz Sao Paula.

ZVANIČNO: AC Milan je na trgu i užurbano traže novog trenera

Atletico tako obnavlja defanzivu u kojoj ključnu ulogu igra slovenski golman Jan Oblak, ali koji je izgubio dugogodišnjeg partnera u defanzivi, Diega Godina koji se seli u Inter.

Francuz Antoine Griezmann u svibnju je izvijestio javnost da će napustiti španjolsku ekipu nakon završetka sezone a u proteklih nekoliko tjedana španjolski mediji izvijestili su da bi se otkupna klauzula za Griezmanna na 120 milijuna eura u odnosu 200 milijuna eura koliko je do sada iznosila.

Kako smo već kazali, Atletico se oprostio od kapetana 33-godišnjeg Diega Godina ali i Lucasa Hernandeza i Juanfrana.

U posljednjih pet godina, Atletico je osvojio naslov u španjolskom državnom prvenstvu (2013/14), 2014. bio je prvak španjolskog superpokala, igrao je u finalu Lige prvaka u sezonama 2013/14 i 2015/16, a prošle je godine osvojio europsku ligu.

Od naredne sezone mogli bi gledaati jedan novi Atletico a upravo Felipe je igrač oko kojeg bi se trebala graditi odbrana koja je najjače oružje “Jorgandžija”.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!