NaslovnicaVijestiBačen novac? Pepe priznao da ima velike probleme u ekipi Arsenala

Bačen novac? Pepe priznao da ima velike probleme u ekipi Arsenala

Brzonogi nogometaš Obale Slonovače ljetos je izazvao pravu euforiju među navijačima londonskog kluba, ali još nije pokazao svoj raskošni talent. Želi pokazati bolje igre na europskoj sceni.

Prelazak Nicolasa Pepea u Arsenal izazvao je takvu euforiju među londonskim navijačima koja se još mogla vidjeti dolaskom Mesuta Ozila iz Madrida 2013 godine. Samo dva mjeseca kasnije mnogi se pitaju jesu li Topnici možda pogriješili kada su platili nevjerojatnih 72 milijuna funti.

Transfer glasine: Eriksen počeo pregovore sa velikim klubom, turski dječak zaludio Evropu, Kyle Walker u velikim problemima

Do sada Pepe još nije pokazao svoje umijeće, u ponedjeljak navečer potpuno se izgubio na Old Traffordu kada ga je zamijenio Reiss Nelson 20 minuta prije kraja utakmice. Potpuno su ga zasjenili strijelac Pierre-Emerick Aubameyang i tinejdžer Bukayo Saka.

“Priznajem, vrlo mi je teško. Moram povratiti samopouzdanje, statistika je loša, a nastupi nisu ni približno takvi kao u dresu Lillea. Znam da moram raditi i truditi se da se naviknem na novo okruženje “, rekao je Pepe francuskim medijima.

Pepe je sinoć protiv Standarda ušao u drugom poluvremenu ali ga je i u tom meču zasjenio sjajni Brazilac Martinelli postigavši dva pogodka i upisavši jednu asistenciju.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!