NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Eriksen počeo pregovore sa velikim klubom, turski dječak zaludio Evropu,...

Transfer glasine: Eriksen počeo pregovore sa velikim klubom, turski dječak zaludio Evropu, Kyle Walker u velikim problemima

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

kakva je situacija sa Eriksenom

Agent Christiana Eriksena trebao bi održati nove razgovore s Real Madridom ovog vikenda, budući da danski veznjak izgleda svim silama pokušava da ode iz Tottenhama u siječnju, prenosi Daily Star. Eriksen je ušao u posljednjih 12 mjeseci svog ugovora na sjeveru Londona, a januar bi bio posljednja prilika za Spurse da dobiju naknadu za 27-godišnjaka.

ZIDANE SE RJEŠAVA DVOJICE KAKO BI DOVEO JEDNOG: U siječnju dovodi fenomenalno pojačanje!

Leicester je zainteresiran za potpisivanje 15-godišnjeg turskog mladića Buraka Incea, prenosi Fotospor. Tinejdžer, koji je već ušao u prvi tim u turskom drugoligašu Altinordu, u bi koštao nekih 1,5 milijuna eura. Manchester City, Lille i Freiburg su također među nizom europskih klubova koji Incea imaju na radaru.

Kyle Walker se boji da je njegova karijera u Engleskoj reprezentaciji gotova, budući da je Gareth Southgate odlučio da ga više ne zove u nacionalni tim. Prema Daily Staru, Walker vjeruje da će Southgate i dalje preferirati Aarona Wan-Bissaku, Trent Alexander-Arnolda i Kierana Trippiera koji su pozvani na okupljanje. Kao rezultat toga, on je zabrinut što će ostati “zaglavljen” na 48 utakmica unatoč tome što ima tek 29 godina.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!