NaslovnicaVijestiBale otkrio gdje planira nastaviti karijeru i iznenadio sve

Bale otkrio gdje planira nastaviti karijeru i iznenadio sve

Gareth Bale nije se rastao sa Los Blancosima na prijateljski način, štaviše, velški nogometaš otvoreno je pokazivao svoje nezadovoljstvo tokom posljednjih mjeseci boravka na Santiago Bernabeu, no ipak planira da se vrati nazad u Madrid.

Gareth Bale (31) saopštio je da planira da se vrati u Real Madrid kad se sezona završi, a sa njom i posudba u Tottenhamu.

“Moja (klupska) budućnost neće mi predstavljati nikakvu smetnju pred Europsko prvenstvo. Glavni razlog zašto sam došao u Tottenham ove godine jeste taj što sam želio da igram nogomet prije svega, a i zato što sam želio da budem spreman za mečeve na Euru”, rekao je Bale za Wales Online i dodao:

“Prvobitni plan i jeste bio da odradim jednu sezonu u Spursima. Onda bih, poslije Eura, imao još godinu dana u Real Madridu. Moj plan jeste da vratim, da budem iskren”.

Velšanin je s Realom osvojio četiri Lige prvaka i dva naslova prvaka u La Ligi, a prethodnog ljeta pisalo se o tome da je njegov odnos s trenerom Zinedineom Zidaneom nepopravljivo pokvaren.

Ove sezone Bale je za Spurse odigrao ukupno 25 utakmica i dao je deset golova, uz tri asistencije.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!