NaslovnicaVijestiBarca će prodati ovog igrača prije nego što dovede Coutinha

Barca će prodati ovog igrača prije nego što dovede Coutinha

Barcelona planira prodati ovog igrača kako bi oslobodila mjesto za Philippea Coutinha, koji je već dugo velika želja katalonskog kluba.

Jedna od najvećih transfer saga svjetskog nogometa je svakako dugo iščekivani transfer Brazilca u Barcelonu, međutim, uzdanica Redsa je ipak ostala na Anfieldu i pored želje da napusti klub u ljetnjem prijelaznom roku.

Ipak, čini se da je samo pitanje vremena kada će Coutinho obući dres Blaugrane, a Katalonci će prema navodima medija, morati engleskom klubu da plate oko 150 milijuna eura na ime obeštečenja.

[su_no1forfootball]

Coutinhovi predstavnici su navodno ugovorili nedjeljnu platu od 225 milijuna eura za svog klijenta, ali prije nego što finaliziraju transfer, na Camp Nou moraju napraviti mjesta za novo pojačanje.

Prema italijanskom Calciomercatu, Barcelona namjerava da proda Gerarda Deulofeua, a u redu zainteresovanih su Milan i Napoli.

BARCA FINALIZIRA SVOJ PRVI TRANSFER: Stiže zamjena za Mascherana

City će pustiti Aguera u Real, ali samo pod jednim uvjetom!

Deulofeu se nije naigrao pod trenerskom palicom Ernesta Valverdea, i pored ozljede velikog ljetošnjeg pojačanja Ousmanea Dembelea, tako da je jasna i njegova želja da ode u klub gdje će imati veću minutažu.

23- godišnjak je prošle sezone igrao na posudbi u Milanu, te postoji mogućnost da se vrati u redove rossonera, tvrdi Calciomercato.

Deulofeu je ove sezone u La Ligi upisao tek 9 nastupa, ušavši sa klupe u 4 navrata. Postigao je jedan gol i zabilježio dvije asistencije.

Sezona je dobro krenula za španjolskog krilnog igrača, pošto je u prvih pet kola La Lige bio starter, no kako je Valverde sve više počeo da upotrebljava 4-4-2 formaciju, umjesto uobičajene 4-3-3, te dolaskom Paulinha, Deulofeu je pao u drugi plan.

Deulofeu je prošao omladinsku školu Barce, čuvenu La Masiju, ali na Camp Nou se vratio zaobilaznim putem, preko Evertona, Seville, i Milana. Ipak, čini se kako će sreću u karijeri morati da potraži na nekom drugom mjestu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!